You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Start

Start


Verstraeten Agritechnieken zag het levenslicht op een warme septemberavond in 1997. Hofleverancier van het ouderlijk melkveebedrijf, Gustaaf De Kinder uit Buggenhout, vroeg aan de broers Verstraeten of deze niet geïnteresseerd waren in de overname van de mechanisatietak van zijn bedrijf. De Kinder Hardware zag de technologische revolutie die aan de gang was in de landbouwmechanisatie en besliste om enkel de andere tak, de ijzerwarenhandel, verder uit te bouwen.

Na wat brainstormen waagden Geert, Tom en Stefan de sprong. De geboorte van Verstraeten Agritechnieken BVBA was een feit. 

Bouw hal op nieuwe site


Na bijna 3 jaar de gebouwen van De Kinder Hardware in Buggenhout gebruikt te hebben wordt er in het millenniumjaar een nieuwe hal gebouwd op de huidige site in Sint-Amands.

De nieuwe site en hal worden meteen ingewijd tijdens het opendeur weekeind eind 2000.

 

Bouw hal op nieuwe site
Nieuwe werkplaats

Nieuwe werkplaats


Door de gestaagde groei van de activiteiten en het clienteel wordt de werkplaats snel te klein. Na het verwerven van de nodige gronden wordt in 2008 een nieuwe werkplaats gebouwd en een grotere parking aangelegd.

Acquisitie A-dealerschappen


In de loop van 2012 besliste toenmalig Deutz-Fahr en Pöttinger impoteur Gaspart uit Zellik zijn activiteiten te beëindigen. Weidemann invoerder Lampaert volgde later ook dit voorbeeld.

De trent dealers rechtstreeks vanuit de fabriek te bevoorraden was nu ook bij Verstraeten Agritechnieken een feit.

Deutz-Fahr eigenaar Vittorio Carozza, zijn zoon Francesco en een delegatie van het management kwamen de broers persoonlijk verwelkomen in het dealernet.

Acquisitie A-dealerschappen
Toonpark

Toonpark


Een grote voorraad hebben is vandaag de dag een sterk voordeel. Natuurlijk verdienen deze prachtige machines een dito onderkomen. De bouw van het overdekt toonpark met adaptieve Led verlichting in 2016 zorgde ervoor dat de klanten de stock 24/24 konden komen bekijken.

Aan het eind van de regenboog ...

Overlijden Tom Verstraeten


Op 6 januari 2019 laat Tom Verstraeten, op 41-jarige leeftijd, het leven bij een dramatisch verkeersongeval.
De techniek, waar hij altijd zo door gepassioneerd was, had het die avond laten afweten.
Tom laat 2 dochters na : Nora en Hanne.

Geert en Stefan beslissen de legende van hun broer in ere te houden en sluiten de rangen : het bedrijf zal voortgaan.

Toms toekomstbeeld om het bedrijf uit te bouwen met meer leden van de familie wordt gevolgd. Inmiddels zijn naast de broers Geert en Stefan ook Geerts zonen, Glen en Arne, en Geerts echtgenote Nancy, werkzaam in het bedrijf.

 

 

Overlijden Tom Verstraeten
Agrafiek 2019

Agrafiek 2019


Op de Agribex beurs mochten Stefan en Geert op 3 december 2019 de Agrafiek award in ontvangst nemen. Voor de eerste maal in zijn bestaan werd de award uitgerijkt aan een dealerbedrijf. 

Hiermee koos de vakjury Verstraeten Agritechnieken uit tot beste familiaal dealerbedrijf van het land.

 

Bouw toonzaal


In de zomer van 2022 wordt de nieuwe toonzaal in gebruik genomen. 1200 m² showroom met een grotere shop.

Het gebouw wordt naar traditie in gebruik genomen na een opendeur weekend. Wat op zijn minst een succes mag genoemd worden.

Tijdens deze opendeur wordt de acquisitie van de merken Sunward en Yanmar traktoren in de verf gezet.

 

Bouw toonzaal

©  | Webdesign & CMS by My-Websitebuilder   •   Sitemap   •   Algemene Voorwaarden   •   Cookie Policy   •   Privacy Policy   •   Disclaimer